Home Diensten
Diensten PDF Afdrukken E-mail

Vertaling naar alle Europese talen
door vakspecialisten uit uw branche.

A.    Uw offerte bij u op tafel in minder dan 4 uur

Vooraleer u een vertaalopdracht geeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de prijs kennen. Wij houden van tevreden klanten en garanderen u dan ook een exacte  offerte in minder dan 4 uur. Dat kan dankzij onze ultrasnelle “Quickscan” service. Wanneer wij uw brontekst via e-mail ontvangen, wordt die meteen gescreend op vakgebied, omvang en graad van specialisatie. Binnen de 4 uur sturen wij u dan het prijskaartje door. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

B.    Een vloeiende tekst in elke taal

Op zoek naar sprankelende vertalingen die niet ‘vertaald’ klinken? Bij AFT staat een dynamisch team van meer dan 200 vertalers voor u klaar. Eén voor één native speakers en gespecialiseerd in hun vakgebied. Zij zorgen voor een professionele vertaling, eindredactie en verbetering van uw teksten.

Uw vertaling moet niet alleen correct zijn, ze moet nog vlot lezen ook. Bij AFT werken we daarom met specialisten in maar liefst 15 landen. Mensen die uw tekst uitsluitend naar hun eigen moedertaal vertalen. Zodat niemand merkt dat uw tekst werd vertaald.

C.    De afgesproken prijs is de definitieve prijs

Vooraleer u een vertaalopdracht geeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de prijs kennen. Wij houden van tevreden klanten en garanderen u dan ook een exacte offerte in minder dan 4 uur. Dat kan dankzij onze ultrasnelle “Quickscan” service. Wanneer wij uw brontekst via e-mail ontvangen, wordt die meteen gescreend op vakgebied, omvang en graad van specialisatie. Binnen de 4 uur sturen wij u dan het prijskaartje door. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

D.    Respect voor uw lay-out


Service betekent bij AFT ook dat u de vertaling ontvangt in de gewenste lay-out. Wij hebben immers alle technieken in huis om uw diverse bestanden te lezen en te bewerken. De oorspronkelijke vormgeving van de tekst blijft op die manier perfect behouden.

E.    Geavanceerde technieken


AFT MV gebruikt de modernste technieken om u optimale teksten te bieden. Zo worden uw vertalingen ondermeer in een vertaalgeheugen opgeslagen, zodat u bij Aft steeds een beroep kunt doen op voorgaande vertalingen. Bovendien worden latere vertalingen in dezelfde lijn voortgezet, met respect voor de reeds gekende en gebruikte terminologie.

Uiteraard leveren we de vertaling van elke tekst die ons in een courant formaat wordt toegestuurd (Word, Excel, PowerPoint, HTML) in precies hetzelfde formaat af.

F.    Leveringstermijnen

Een van de troeven van AFT is respect voor de leveringstermijn. Dat kunnen al onze klanten u bevestigen. Test de snelheid van onze dienstverlening, maar hou rekening met een redelijke uitvoeringstermijn zodat wij u een kwalitatief resultaat kunnen bezorgen.

G.    Afgesproken prijs

Net zoals u, houden ook wij niet van onaangename verrassingen. Daarom verzekeren wij u dat de afgesproken prijs ook de prijs is die op uw factuur staat. De offerte die we u met onze “Quickscan” service (zie boven) garanderen, wordt nooit overschreden. De prijs wordt m.a.w. niet verhoogd tijdens de opdracht!

H.    Duurzame klantenrelaties  – Archivering van de opdrachten

Bij AFT is het “binnenhalen” van een opdracht niet het belangrijkste, wel het opbouwen van een kwalitatieve vertrouwensrelatie op langere termijn.Wij houden dan ook alle vertaalopdrachten elektronisch bij gedurende 5 jaar. Computercrash bij u op kantoor? Bent u net dat ene contract of verslag kwijt dat u enkele maanden geleden liet vertalen? Even AFT bellen en het staat al op uw scherm.

I.     Europese en Oosterse talen


- Nederlands (België en Nederland)
- Frans (België en Frankrijk)
- Engels (US en UK)
- Duits
- Spaans (Spanje en Zuid-Amerika)
- Italiaans
- Portugees (Portugal en Zuid-Amerika)
- Turks
- Grieks
- Russisch
- Bulgaars
- Tsjechisch
- Hongaars
- Pools

J.    Beëdiging en eventueel legalisering.

U kunt bij Aft natuurlijk ook terecht voor beëdiging van uw vertaling en eventuele legalisering. Beëdigde vertalingen komen vooral aan bod voor:
attesten, akten van bekendheid, brieven, CV’s, diploma’s, echtscheidingsattesten, geboorteakten, huurovereenkomsten, medische attesten, overeenkomsten, overlijdensakten, volmachten, samenlevingscontracten enz.